Om at være en del af Tamburkorpset

At være en del af FDF Bording Tamburkorps er meget andet end bare at spille musik…

Selvfølgelig spiller musikken en væsentlig rolle i hvad tamburkorpset er sat i verden for, og vi bruger også rigtigt meget tid på at dygtiggøre os på vores instrument, men det der også er med til at give korpset sin eksistensberettigelse er det gode sammenhold og de venskaber der opstår, og også medlemmernes følelse af at være en del af et større fællesskab.

Spørger vi elever og instruktører, er det da også de samme kommentarer vi får, først fra eleven

“Jeg synes det er fedt at gå til tamburkorps fordi, der er et fedt fællesskab og sammenhold, og man er ikke udenfor. Og i selve undervisning er der også plads til sjov…”

Og en tilbagemelding fra en instruktør

“Jeg nyder at være instruktør ved tamburkorpset. Den følelse af at være med til at lære folk noget og at de samtidig hygger og morer sig, er alt tiden værd at bruge sin frivillige tid på, og når vi er ude at spille til diverse arrangementer er det jo en fornøjelse, at se at ens elever lærer mere og mere for hver gang vi er afsted. Samtidig er det en fornøjelse, at kunne komme til tamburkorps hver onsdag og vide at man skal ud til en masse dejlige, hyggelige og glade mennesker. Når man er i det selskab glemmer man tid og sted, man nyder det bare og glæder sig allerede til næste gang”

 

Tamburkorpset har plads til alle der gerne vil lære at spille musik, og vil være en del af et større fællesskab der har det super hyggeligt sammen!

Kontakt vores Tamburkorpsleder Heidi Larsen på tlf. 20 85 70 47 for at komme forbi til en prøvetime